Bejárati ajtók

Fa bejárati ajtóinkat a kor követelményeinek megfelelően, az Ön egyedi elképzelése alapján készítjük el, az elérhető legjobb minőségű alapanyagokat felhasználva. Bejárati ajtóink szerkezeti vastagsága amennyiben kültéri beépítésre szánják 68 mm, illetve 92 mm.

Kültéri ajtóink megfelelnek az európai normáknak, minőségi fa alapanyagból készülnek hőszigetelt üveggel, kényelmet és biztonságot nyújtanak.Milesi vizes bázisú lazúrral felületkezeljük őket, hogy hosszú évekig tartósak és dekoratívak legyenek. Megrendelés esetén az építési helyszínen felmérjük az elkészült falnyílások méretét, igény szerint a kiszállítást és a beépítést is vállaljuk.

Termékeink jellemzői a természetes anyagok, az időtállóság és a folyamatos fejlesztésünk eredményeként megvalósult kompromisszumok nélküli minőség.

Bejárati ajtó általános és fontosabb jellemző:

Fa bejárati ajtóinkat natúr vagy felületkezelt változatban forgalmazzuk. A
profil 68 mm, illetve 92 mm vastagságú rétegragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes fa alapanyagból gyártjuk.

A felületkezelés 4 rétegű, Milesi vízalapú lazúr. A termékeket 5 pontos ajtózárral és 3D pántokkal szereljük fel. Az üvegezés kettő vagy három rétegű. A küszöb lehet keményfa küszöb vagy alumínium, a gumitömítés 2 vagy 3 rétegű.

Előnyök:

Egyedi elképzelések, formák megvalósítása
Válogatott minőségi tömörfa, kompozit alapanyag
Külső-belső oldali színeltérések, egyedi színállítási lehetőségek, antikolás
Hőszigetelt üvegezés
Maco biztonsági vasalat
A bejárati ajtó formájának igazítása a ház stílusához

Egyedi formatervezés/választható tartozékok:

Alumínium küszöb
Rusztikus kivitelezés
Tokszélesítés/Takaróléc
Egyedi üvegezés
Két színre történő festés
Green Tech pántok

bejareti-profil
A termékek anyaga rétegragasztott, üvegezésük fokozottan hőszigetelt – kettő illetve három rétegű üveggel – és vasalat rendszerük több ponton záródik.

Az igényesen kiválasztott bejárati ajtó fontos szerepet tölt be a ház homlokzatán, amely hosszútávon garantálja a ház esztétikáját. Bejárati ajtóinkat 68 mm-es vagy 92 mm-es keresztmetszetű, felületkezelt vagy natúr tömörfából gyártjuk.