Egyedi beltéri ajtók

A beltéri ajtók elsődleges funkciója a térelválasztás, de ezen túl berendezési tárgyaknak is tekinthetőek, ebből adódik különböző esztétikai kialakításuk. Napjainkban a beltéri ajtók tekintetében igen nagy a választék, bár szerkezetük hasonló. Termékeink széles szín és formaválasztékban állnak vásárlóink rendelkezésére.

Cégünk válogatott alapanyagból, korszerű, évtizedes tapasztalattal gyártja az egyedi tervezésű és kivitelezésű ajtókat. Válasszon minket és cserében biztosítjuk róla, hogy nálunk megtalálja az igényeihez szükséges beltéri ajtót!

Az egyedi tervezésű beltéri ajtóink igen nagy sikernek örvendnek, mivel nem csak az általános nyílászáró kategóriába sorolandók, esztétikai szerepük egyre hangsúlyosabb, otthonunk igazi díszévé váltak. A képen látható ajtók elegáns, modern, letisztult formákat idéznek.

Szerkezeti felépítés szempontjából is eltérő a korábban bemutatott kategóriától. Ezeket a termékeket toldásmentes fa alapanyagból gyártjuk és alapkivitelben utólag szerelhető tokkal készülnek, 2 cm-es állíthatósággal, de igény szerint készülhetnek palló-, illetve gerébtokkal is.